Skip to content
MaraCateringLogo

Yli vuosikymmenen kokemuksella hyvää ja rehellistä ruokaa.

Mara Cateringin ja pitopalvelu ovat pääsääntöisesti suunnattu yrityksille ja yhdistyksille. Lisäksi olemme tehneet paljon urheiluruokailuja joukkueille ja erilaisille leireille. Pitkä kokemuksemme takaa sujuvan ja helpon ruokailun ja pelit voivat taas jatkua.

Pystymme järjestämään tarjoilut asiakkaan valitsemissa tiloissa vuodenajasta riippumatta, olipa kyseessä esim. konsertit, juhlat tai muut useamman sadan hengen ruokailut. Olemme vuosien kokemuksella kehittäneet tavan toteuttaa suuriakin tilaisuuksia, mikä ottaa huomioon kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet. Kauttamme on myös mahdollista tilata kalusteita tapahtumiin.

Toimintamme taustalla on vuosien vankka ammattitaito ja rakkaus ruokaan. Käytämme aina tuoreita ja herkullisia raaka-aineita samalla tukien paikallisia tuottajia.

Meille työporukka ja yhdessä tekeminen on yksi suurimmista arvoista. Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, joiden kanssa on helppo koota tiimi isompiinkin juhliin. 

Jokainen juhla on uniikki ja kokemuksen myötä olemme oppineet paljon erilaisista tapahtumista. Henkilökuntamme räätälöi menun  juuri teidän makuunne.

Kun haluatte teille maistuvan menun, otathan meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Mara Catering

Y-tunnus: 2722112-9

info@maran.fi

Soita 0400 822 332 (Mara)

 tai 050 309 3112